13.11.2020.

Virtualni dani otvorenih vrata EU projekata

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko-zagorske županije sudjeluje na online edukativno zabavnom događaju pod nazivom ‘Virtualni dani otvorenih vrata EU projekata’, u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Na posebno kreiranoj platformi u razdoblju od 13. do 22. studenoga 2020. godine, kao virtualni posjetitelji moći ćete sudjelovati u prijenosima uživo, radionicama, predavanjima, virtualnim šetnjama te zabavnom i edukativnom programu, a svojim ćete sudjelovanjem imati priliku osvojiti i brojne nagrade.

Javna ustanova sudjeluje s kratkim video filmovima koji su izrađeni u okviru multimedijalnih materijala na Interreg SI-HR projektu ‘Veze prirode’, a prikazuju projektna područja – rijeku Sutlu, NP Risnjak i rijeku Kupu, park prirode Radensko polje i kanjon Kamačnik, kao i aktivnosti koje su se na projektu provodile na navedenim područjima. Autor filmova je Mario Jurina.

Filmove možete pogledati u Videoteci na linku: https://dov2020.strukturnifondovi.hr/Home/Index.

Događanje je dio šire kampanje Europske komisije pod nazivom „EU in My Region“ čija je svrha informiranje o projektima sufinanciranim sredstvima EU fondova.

Radionice za poljoprivrednike i lokalno stanovništvo u Vrbovskom

    U sklopu projekta „Veze prirode“, 28. siječnja 2021.g. […]

03.02.2021.

Uređenje mrtvice rijeke Bistrice

  Zavod Republike Slovenije za zaštitu prirode očistio je mrtvicu […]

02.02.2021.

Kalendar ‘Budi u vezi s prirodom 2021’

U sklopu projekta Veze prirode, ZRSVN je napisao i dizajnirao […]

19.11.2020.

Virtualni dani otvorenih vrata EU projekata

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko-zagorske županije sudjeluje […]

13.11.2020.